Valkyrien Allstars familiekonsert. Lørdag 16/10 kl. 15.00

Foto: Øysten Etterlid
Barnekonsert med Valkyrien Allstars på Moskus. Det blir så fint 🙂 Voksne har adgang kun i følge med barn.
Valkyrien Allstars er kjent som et av landets beste liveband, og har siden sin første utgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk.
Bandet har dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og har endt opp med et særegent uttrykk de ikke deler med noen. Siste studioalbum i rekken «Slutte og Byne» ligner mistenkelig på pop-musikk.
For den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk. Tittelsporet med samme navn ble raskt nærmest et mantra for folket fra sør til nord, og med strålende kritikker fra landets største medier, hyllet som et av årets beste album på de fleste lister, kan vi endelig få fra høre det fra scenen.
Bandet Består av Tuva Syvertsen, Magnus Larsen Jr, Erik Sollid og Martin Langlie, som sammen lager og arrangerer låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses.
Her vanker energi, inderlighet, overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill.
Musikkmagasinet/ Klassekampen – Tore Renberg: «Et mesterverk» (Månedens album i oktober)
Romsdals Budstikke – Tor Hammerø (Terningkast 6) «Tøft, upolert, inderlig og ekte»
Dagsavisen – Mode Steinkjer (Terningkast 5) «Forener det beste fra mange verdener»
Aftenposten – Eivind August Westad Stuen (Terningkast 5) «Folkemusikk for fremtiden»

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook