Utsolgt// Deep Dark Woods tirs. 24. aug kl. 20.00

Konserten er utsolgt. Vi legger ut flere billetter om vi kan åpne for flere. Avhengig av myndighetenes åpning for stående konserter.
Dette bandet fra Canada har vi hørt mye på, sjekk ut siste album!
Support: Evan Cheadle
Den mørke, alltid suggerende og makabre skjønnheten i melodiene og de lokkende og drømmende tekstene som kryper inn under huden. Med de vakre låtene som visker ut grensen mellom saga og horror, har Deep Dark Woods markert sitt eget revir blant Americana-musikkens største. Og så er de fra Canada.
Ryan Boldt og hans band begir seg ut på en odysseé i et landskap hvor grensene hviskes ut, der den amerikanske sangboken blir skrevet om, side for side. Han er en surrealistisk historieforteller, en tryllekunstner og en sirkusdirektør og løvetemmer. Bandet er tøft og tight, og gir oss en til falske forhåpninger av anerkjennelse, for så å ta oss med inn i mørket.
Det suser i gresset på prærien, tonene blir høyere og vi veves inn i drømmeland. Journalister vil ofte plassere bandet i det spennende rommet mellom Nick Cave og Neil Young, et møte mellom sjangere som har sin egen logikk. Det finnes ingen grenser i Deep Dark Woods fengslende musikk. Ingen regler, unntatt musikkens egne.
Etter flere ganske turbulente år bestemte Ryan og bandet seg for å gå i gang med neste kapittel. Deres siste og sjette album,»Changing faces» kom i vår, og med det i bagasjen, returnerer Saskatoons vakreste sound til Skandinavia.

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook