Trondheim americana-sessions ons 24.okt. kl. 20.45 kr. 250,-

KJØP BILLETTER HER:

Trondheim amerikana Sessions presenterer:

The Northern Belle:
Andrealbumet ”Blinding Blue Neon” kommer ut 12. oktober 2018 på Vestkyst Records. Albumet er spilt inn sammen med Christian Engfelt og Marcus Forsgren, og er produsert av begge i samarbeid med bandet. Første smakebit blir sluppet 27. april og bandet kan friste med gode sommervibber og vind i håret. Det er bare å glede seg til de kommende roadtripene for dette blir helt klart en kjøreplate.

”Blinding Blue Neon” har enda flere elektriske elementer enn debutplaten. Både låtskrivingen og soundet har utviklet seg enormt, men bandet blander fortsatt den tradisjonelle hardingfela med amerikansk country. Vokalist og låtskriver Stine Andreassen synger om oppvekt, familie, tap, sterke rollefigurer, nederlag, kjærlighet, innholdsrike reiser og store drømmer.

Deres debutalbum, karakteristisk produsert av Even Ormestad, høstet strålende kritikker og det ble belønnet med en festivalsommer som inneholdt besøk til blant andre Bukta, Piknik i Parken og Øyafestivalen. Bandet har opptrådt mye rundt de siste årene, og har spilt med blant annet Marit Larsen, Bendik Brænne og Torgeir Waldemar, samt varmet opp for artister som Ida Jenshus, Sturgill Simpsons og Monica Heldal. Bandet har også gjestet programmer som God Morgen Norge og Ruben på P3, og låtene spilles jevnlig på radio. Bandet blir ofte trukket fram som en av de ledende bandene innenfor framtiden i norsk country.

The Northern Belle (album 2015)

Tidal: tidal.com/album/45166306

Spotify: http://spoti.fi/1FC0KkD

Video:
Every Day, Every Night (Live): http://bit.ly/2A8Tiia

Didn’t Leave Nobody But the Baby med gjester (Live): http://bit.ly/2jwiw6U

Sarah Enodd:
Artist og låtskriver fra Melhus i Trøndelag. Debutalbumet «Storm» ble sluppet i februar 2018 og flere av låtene har blitt listet på både lokal og riksdekkende radio. Albumet ble innspilt i Sørgården Studio med Hans Bollandsås som produsent og medlåtskriver. Plateselskap er Galactic Park

Sarah er kjent for å gi mye av seg selv på scenen, både vokalt og personlig. Hun omtales som åpen og ærlig, usminket og rett på sak. Historiene bak låtene, følelsene i det som blir formidlet gjør at du kan kjenne hennes glede, og hennes sorg.

Med denne kveldens besetning vil Sarahs forkjærlighet for country komme bedre fram enn noen gang. Hun har med seg Hans Bollandsås på gitar og Helene Misund på cajon og kor. Sammen serverer trioen musikk rett fra hjertet med hippie-stemning og en god porsjon humor.

F

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook