Trilobitt ons 02. des. kl. 20.00

TRILOBITT har ligget i bløt i 18 måneder. Nå kommer de ut! Albumet kommer nyåret 2021, men allerede 2. desember hilser de på Trondheim. Vi tror det blir en fest sammen med de som får plass på Moskus.
TRILOBITT er den nye stemmen til fire velkjente ansikt fra Trondheims musikkscene.
Erlend Smalås – vokal, bass, tuba, klarinett Rolf Martin Snustad – barytonsax, altsax, vokal Bendik Lund Haanshus – barytongitar, gitar, banjo, vokal Martin Smidt – trommer og elektronikk
Med vokalist og historieforteller Erlend Smalås i spissen av dette basstunge bandet kan du forvente finurlige riff og refreng, veldreide melodier, en viss galskap og surrealistiske tekster. TRILOBITT-blandingen er unik og overraskende, men samtidig inviterende, med referanser til indie pop, power jazz, 70-talls rock, poesi og spaghetti western.
Med splitter nye låter av Martin og Erlend vender TRILOBITT tilbake til det live-spilte, de rare historiene, de dansbare groovene. Sangtekstene er både emosjonelle og snurrige betraktninger på livet. I tillegg til tekster av Martin og Erlend dukker det opp ord fra diktere som Emily Dickinson, Alfred Tennyson og W. B. Yeats.
TRILOBITTs musikere har vært mange steder på kartet med musikkene sine, vunnet priser og stått på. Du kjenner sikkert spillerne fra lag som Dadafon, Rasmus og Verdens Beste Band, Spidergawd, Bárut, Glød, Ida Jenshus, Cirka Teater, Samvirkelaget, Fotefar og Hopalong Knut? I sin brokete og særegne 0-3-1-formasjon rykker Trilobitt fram uten forsvar eller unnskyldninger.
I likhet med sine navnebrødre, de forhistoriske leddyrene, har TRILOBITT overlevd et lass med sjangrer og epoker, og har med denne bagasjen en unik tilpasningsevne til dagens musikalske økosystem.
Crazy Jane kommer. Og The Gravy Man, Superb Surprise, The Honest Gringo, Buriosity Billed the Bat og Pete with the Beard. Ses vi?

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook