The Switch fre 02. okt. kl. 20.00 kr. 300,-

Billetter: moskus.hoopla.no/sales

Superband på vei til Trondheim Det er bare å glede seg, de spiller nede i salen Trykkeriet under Moskus

The Switch har ikke spilt konsert siden mars, nå – og det føles naturlig at den første blir på nettopp Moskus, et sted bandet er blitt enormt glade i, hvor de har spilt seks konserter, blant annet et tredagers opphold i fjor som er planlagt å bli foreviget som et livealbum. Etter alle solemerker blir det ikke mindre spesielt denne gangen!

The Switch ble dannet tilbake i 2010, av musikere fra ulike deler av Oslos musikkscene – og feirer dermed et sorts jubileum i 2020.

Debutplata «Big If» kom i 2014, og siden har bandet gitt ut fire album. «The Switch Album» fra 2016 ble en favoritt blant anmelderne, og plata vant flere priser – deriblant en Spellemann. I fjor kom The Switch ut med sitt femte album, “Birds of Paradise”. Det kom i september i fjor, og var deres mest ambisiøse til nå. Her var bandets sterke tekster, svale vokalharmonier og lekne instrumentering er tydeligere enn noensinne, og albumet ble svært godt mottatt. 6. mars kom albumet «Macca / Jawaka – Songs from the Teenage Equator», og de har brukt tiden siden til å gjøre ferdig del 2 av Macca/Jawaka-prosjektet.

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook