Sweetheart lør. 2. okt.

Foto: Agnete Brun
Sweetheart har for alvor meldt seg på den populære nordicanabølgen med sitt etterlengtede debutalbum som ble sluppet i oktober. Albumet er nominert til Spellemannprisen i kategorien country.
Albumet er blitt omtalt som et av fjorårets aller fineste album, og er blant annet blitt belønnet med terningkast 5 både i Dagsavisen og av Feedback, terningkast 6 av musikkjournalist Erik Valebrokk, samt en sterk anbefaling fra Klassekampens Musikkmagasinet. Albumet er også blitt plassert på flere av musikkbloggenes årsbestelister for 2020.
Live er Sweetheart kjent for å trollbinde publikum med sin engasjerende, følelsesladede og stillfarne fremførelse. Harmoniene og de minimalistiske arrangementene etterlater ofte publikum i undrende stillhet.
Her er et knippe omtaler av albumet: «Trioen Sweetheart stripper de vakre sangene sine ned til et minimum. De trenger ikke mer.» – Dagsavisen
«Et av årets aller fineste album, og det er i tillegg norsk.» – Dust of Daylight
«Men så er det disse som gjør greia hakket bedre enn alle andre – som Sweetheart.» – Feedback
«Start gjerne med sangen «Leaving For Stockholm» og la deg bli dratt inn i et melankolsk og særs vakkert musikalsk landskap» – Klassekampen
«Musikken treffer nemlig Popklikk rett i sjela.» – Popklikk
«Vakker, lavmælt og stemningsfull norskamericana» – Musikknyheter
«Fra du setter på denne platen går det fra den ene vakre sangen til den neste, helt uten stopp.» – Erik Valebrokk

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook