Støttekonsert for Trondheim lyd – fredag 12.juni kl. 20.00

Lyden av Trondheim-Støttekonsert for Trondheim Lyd

Kun 30 billetter i salg på Moskus, men konserten blir også strømmet, så du finner begge mulighetene til å kjøpe billett her:
moskus.hoopla.no/sales

De som er med er:

Tre små Kinesere
Ida Jenshus & Alexander Pettersen
Trond Wiger
Mattis Kleppen-solo
Bergmund Waal Skaslien-solo,

Appell ved lederen for Trondheim jazzfestival-Ernst Wiggo Sandbakk.

Kveldens konferansier er Øyvind Brandtzæg (Trøndelag teater)

Trondheim Lyd representerer en bransje som har mistet nesten all omsetning under coronakrisen. Det gjelder sceneteknikere; lyd og lys-teknikere, stagehands, backline-teknikere, sjåfører via administrasjon og mange flere. Flere av de største selskapene i denne bransjen i Norge, bl. a Bary AS har allerede gått konkurs. Vi vil ikke miste Trondheim Lyd. Trondheim Lyd er en av de samvittighetsfulle aktører i kulturbransjen. Trondheim Lyd drives godt og profesjonelt og er en av de som alltid leverer kvalitet og er også en av de kulturaktører som alltid stiller opp for andre og har en solidaristisk tanke i bunn.

https://moskus.hoopla.no/sales

Hverken Trondheim Lyd eller bransjen kan reddes ved en enkel støttekonsert men vi kan rette fokuset der det hører hjemme og dermed sette press på gjeldende regjering om at denne biten av kulturbransjen selvfølgelig er en kulturaktør, og bør få støtte av regjeringens støttepakker,på lik linje med andre kulturaktører.

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook