Pstereo i byen 2 konserter- The Impossible Green og Fayen torsdag 18. august

Pstero i byen.
Mange klubber i byen har konsert kvelden før Pstereo, selvfølgelig er Moskus med. 2 supertalentfulle band denne kvelden. Rabattert pris for de med 2- dagers Pstereobånd.
Tider: Fayen kl. 20.00 – The Impossible Green: 20. 45
Americanabandet The Impossible Green ble startet i Trondheim høsten 2018 av fire karer i tidlig tyveårene med bakgrunn fra grupper som The Stapes og Kings Of The Valley. Med låtskriving og historieformidling i fokus, i tillegg til liveenergi og formidlingsevne, er dette et band du ikke vil gå glipp av å se på scenen.
Gruppa slapp våren 2022 sin første fysiske fullengder, «Watching The Blue (Songs About Rivers and You)», som var en samling av alle sine digitale utgivelser. Nå for tiden er de igjen i studio for å spille inn nytt materiale til nye utgivelser.
Mathias Unhjem Rognskog – vokal & gitar
Johannes Konstad Brevik – gitar & kor
Markus M. D. Teksum – bass & kor
Adrian Ahtola – trommer
Fayen: Tenk tilbake til 2011, da Alison Krauss og Union Station slapp det nydelige albumet Paper Airplane. Legg til et hint av Emmylou Harris og en klype Feist i bakgrunnen. Dette kan kanskje best beskrive Fayen.
AmericanaUK: “A shot of pure and elegantly executed Americana marks this Norwegian duo as ones to watch.”
Anne-Grethe Nyhaug og Gøran Bogstrand møttes i bluegrassmusikken, og lenge fordypet de seg i country og bluegrass, men de hadde begge to mer på hjertet. De ville samme vei, både med musikken og livet. Sammen ble de Fayen. Fayen tar med seg bluegrassens rendyrkede instrumentering med strenger og vokal, samtidig som de setter sitt eget preg på strengemusikken fra vest med en kjøligere nordisk stil fra sin bakgrunn i Trondheims musikkmiljø. Med seg på Moskus har de Hans-Martin Storrøsten på pedal steel og mandolin!

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook