Polkabjørn & Kleine Heine jodler jula inn.

Torsdag 03 des og fredag 04. des (utsolgt) kl. 20.00

Polkabjørn & Kleine Heine – jodler julen inn!
Velkommen til julekonsert med universets beste trekkspill- og jodleduo, en aften som vil hensette deg i en førjulstilstand du ikke har kjent maken til!
Er du svak for kjente og kjære julesvisker som Der Andachtsjodler, Leise Rieselt der Schnee og Stille Nacht, kan du i overspent eksaltasjon lengte mot denne stemningsfulle tildragelsen.
Heng opp adventsstjernen, pynt juletreet, sprit dine hender små, og gjør deg videre beredt til en makeløs festaften med glede, sang, kos, tårer og tabubelagt skam!
Siden 2007 har Polkabjørn & Kleine Heine blitt møtt med overveldende avmålt begeistring i inn- og utland, og har kanskje gjort seg mest bemerket som oppvarmingsband for diverse storheter som A-ha, Ylvis, Katzenjammer, Mods og Dina Martin (datteren til Dean Martin). Den bejublede dokumentarfilmen, The Art of Yodeling, som fulgte deres søken etter jodleguruen Franzl Lang, ble solgt til over 20 land! Og hvem kan glemme slageren I like to ski, sommerhitten fra 2011?!
Så kast dine bekymringer, din skyldfølelse og alle vonde tanker over bord og bli med på en heidundrende forestilling med trekkspill, jodling, all- og julesang.
Hvem vet, kanskje i år er året hvor julefreden endelig senker seg, på konsert med Polkabjørn & Kleine Heine.

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook