Øyvind Holm 2 kvelder tors. 21. og fre. 22. april (plateslipp)

Det nærmer seg raskt to år siden Øyvind Holm og bandet gjestet Moskus sist. Den gang spilte de to utsolgte konserter for å feire utgivelsen av albumet «After the Bees».
Etter fem album med Sugarfoot, returnerte Holm med «After the Bees» tilbake til det mer småpsykedeliske poputtrykket han var kjent for i band som Dipsomaniacs og Deleted Waveform Gatherings. Popklikk.no omtalte albumet som en «Tidløs pop-perle». Adresseavisen skrev i sin omtale at Holm er «Trondheimsrockens best bevarte hemmelihghet» og trillet 5 på terningen.
Den 8. april slipper endelig Holm nytt soloalbum – «The Unreliable Narrator». Vi legger trykk på endelig, fordi to finfine smakebiter i form av singlene «The Stranger» og «Ghost Dance» gir bud om at vi har mer flott popmusikk i vente, men også fordi musikken har egentlig ligget klar en stund. En verden i midlertidig unntakstilstand og vinylpresser som snart trenger et år på å levere varene, har gjort sitt til at alle planlagte tidsskjemaer lagt for høsten 2021 måtte skrotes.
Så, ja, endelig! Nå er platene på plass, og utgivelsen skal feires med slippfest på Moskus fredag 22. april.
Som på platen, består bandet foruten Øyvind Holm selv av:
Pål Brekkås – bass, vokal
Thomas Henriksen – keyboards, vokal
Arve Gulbrandsen – trommer
Alexander Pettersen – gitar, vokal

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook