Otis Gibbs fre. 26. okt. kl. 21.00 kr. 220,-

KJØP BILLETTER HER:

Otis Gibbs er en låtskriver, historieforteller, maler, fotograf, podcaster, radioprater og har plantet 7,157 trær i sitt liv.
Han har vært i brytekamp med en bjørn, og tapt. Han har blitt beskrevet som “Den beste ukjente låtskriveren i verden idag”.
Hvis du spør Otis, ville han ganske enkelt svare at han er en “Folk singer”.

Otis står bak podcasten “Thanks for Giving A Damn”, som med sine 163 episoder har blitt en kultfavoritt, der Otis snakker med musikere og historikere som deler minner, fortellinger fra veien og backstage, og musikalske historieleksjoner. Den har også avstedkommet i en animert episode, og en videoepisode. Nylig fikk han Pytten i Bergen i tale, og laget en podcast om opprinnelsen til det norske Black metal miljøet.

Podcasten førte til at han fikk ansvaret for programmet “Country Built” på Pandora i USA, med over 2 millioner lyttere og abonnenter. På grunn av dette radioprogrammet ble også plate-og turnékarrieren lagt på is i noen år, i kjølvannet av en endeløs opptur både platemessig og kritikermessig.

På sin egen 50års dag spilte han inn “Mount Renraw”, i sin egen stune – og fikk strålende mottagelser såvel i USA som her hjemme og i Storbritannia.

Tidligere har han gitt ut plater som har høstet godord i alt fra USA Today og Rolling Stone til Uncut og No Depression.

Otis Gibbs er kulthelten som aldri skuffer, og endelig kommer han tilbake til Norge.

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook