Oppkast a la kart (releasekonsert) utsolgt 11. januar

Oppkast ala kart: Med en generell nysgjerrighet for livet og fantasien har rapperen/sangeren fra Tillerbyen utviklet et meget allsidig uttrykk. Det er mye særpreg i både stemme og penn, og et sterkt ønske om å finne ut hva som kan oppstå fra en idè, en tanke. Nettopp uvissheten i hva man kan ende opp med å lage er meget fascinerende, som også gjør konsertene til interessante affærer. Med sin nye baby «Treig av Natur» på trappene er han flere skritt nærmere å bli den han skal…
Oppkast ala kart debuterte i 2013 med plata «Uhøytidelig» og i 2016 kom album nummer to, «Gilde ting». En par tre EP´er imellom der var det og, men siden 2016 har det kun kommet sporadiske singler fra mannen med det flatterende navnet. Om du har vært på konsert med OAK de siste par årene så har du fått høre at det «snart kommer ny skive». Vel, musikk lager seg ikke selv, og etter å ha tatt i et skippertak i sommer har han endelig klart å lage ferdig sitt beste prosjekt hittil, «Treig av Natur». Menn er treige dyr, evolusjon tar tid, og tittelen er således passende. Vi snakker en halvtimes lang reise fordelt på 10 spor hvor tanken var å ha en lett blanding av sanger som spiller på humor samt litt dypere låter man kan drømme seg bort/finne seg selv i. Albumet er hovedsaklig produsert av Timmy og Jünger, bl.a. kjent fra byens klubbscene med konseptet Kognitiv Diskodans. Dette er ektremt dyktige karer som vet å lage god musikk, om det er hiphop eller house eller, ja nei, det kommer mere godsaker fra den gjengen her fremover. Tarjei26 bidrar som eneste feature med vers på to av låtene, også en fyr du bør se opp for i årene som kommer.
07.01.2020 slippes «Treig av Natur» på Stundom Records og utgivelsen skal feires med slippfest på Moskus påfølgende helg. Sist gang OAK spilte på Moskus ble det utsolgt og generelt fantastisk opplegg, så det kan være lurt å årne seg med billett først som sist. Kom som du er og dra som du blir, det her blir masse penger for pengene.
Bidragsytere på skiva er;
Produksjon: Timmy, Jünger, KPLR og KØBER
Features: Tarjei26
Miks/Master: Eirik Melum aka Timmy
Cover: Liv Maja Hustoft

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook