Meg og Kammeraten min for voksne- ons. 23. juni

Meg og Kammeraten min for voksne:
Seint på høsten 2020 slapp Meg og kammeraten plata Sjeldne skjell. Nå har dere en kjempesjelden anledning til å høre to aldeles snydelige låtskrivere og musikere uten barn til stede! Hvaaa? Uten baaarn? Sjeldne skjell, Meg & Kammeratens sjetteplate, fikk nemlig sjeldent gode mottagelser:
Morgenbladet: «En glitrende popplate for både store og små, uten ett eneste dødpunkt.»
Dagsavisen: «Duoen Meg og Kammeraten Min fortsetter å lage barnesanger som voksne like godt kan like. Bedre kan det altså ikke bli.»
Periskop: «12 klassiske, melodiske popsanger som er lekkert og lekent fremført.»
Bakgrunn: For drøye fem år tilbake ga Meg, Martin Hagfors, seg selv sparken og sluttet som Martin for å fortsette som Meg. Dermed var HGH, Home Groan, Martin Hagfors & The X-dancers historie! Erik Johannessen er derimot fremdeles blant de voksne som trombonist i Jaga Jazzist.
På Moskus denne kvelden får du oppleve de nye sangene fra Sjeldne skjell og i tillegg sanger fra HGH, Home Groan og Martin Hagfors solo, samt gamle Meg og kammeraten min-hits!
Trivia: Det er sju år siden Erik & Martin spilte sammen for voksne i Trondheim, Martin Hagfors & The X-Dancers på Dokkhuset! Sjeldne skjell er plate nr. 25 for Hagfors, plate nr. 6 for Meg og kammeraten min, plate nr. 4 med Erik som kammerat og den niende plata Martin & Erik deltar sammen på. Erik har deltatt på 92 plater, Martin husker ikke. Pugg det utenat og spis lappen! Sees på Moskus
https://www.nettavisen.no/plateanmeldelse/musikk/barnemusikk/beste-siden-knutsen-ludvigsen/r/5-95-182979

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook