Mari Haugen Smistad fredag 15. mai kl. 21.00

Om du vil kjøpe en «billett» kan du gjøre det her: https://moskus.hoopla.no/sales/126304211

Dette er en online-konsert med frivillig Vipps-betaling. Om du vil heller betale «billett» her kan du kjøpe så mange billetter du vil. Har satt et minimumsbeløp på 150,- Kos deg på konsert.
Mari Haugen Smistad tar med seg et knippe med egne låter denne kvelden. Det blir flere verdenspremierer, og gjenhør med utgitte sanger, samt noen nøye utvalgte coverlåter. Mari er for mange kjent som en kraftfull og inderlig formidler med en stemme som går rett i hjertet på sitt publikum. Mari skriver på trøndersk, og forteller forskjellige historier om kjærlighet gjennom musikken. Med eminente Trond Hustad på piano.
Mari Haugen Smistad er skuespiller, sanger, og låtskriver. Hun har sin bakgrunn fra Teaterhögskolan i Göteborg, og har siden jobbet ved blant annet Trøndelag Teater, Det Norske Teatret, Nationaltheatret, Folketeatret i Oslo, Cirkus og Chinateatern i Stockholm og Chateau Neuf i Oslo. Hun er også deltidsstudent ved Norges Musikkhøgskole, og ansatt i Skuespiller-og Danseralliansen (SKUDA). I tida framover er hun aktuell som Piaf – i Palmen, Oda i Oda fra Havet, og Mary Delgado i Musikalen Jersey Boys på Chateau Neuf.

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook