Malin Pettersen tirs. 12.juni kl. 21.00 kr. 220,-

KJØP BILLETTER HER:

Malin Pettersen har gjort stor suksess som vokalist og låtskriver i americana-bandet Lucky Lips, men nå er endelig tiden inne for at hun skal ta steget frem og debutere som soloartist. 4. mai slippes Malin Pettersens første soloalbum.

«References pt. 1» introduserer Malvin som soloartist til folk og fe for aller første gang, og er et album som beveger seg fra uhemmede villhester i det ene øyeblikket, til amerikansk folk i det neste, og til pop i det andre. Platen hviler på en større referanse-base enn den man er vant til å assosiere Malin med og om albumet sier Malin selv:

«Dette handlet om et ønske om å få uttrykke alt jeg er og alle tingene jeg vil si. Jeg tror ikke på sjanger som et bur, men heller som store åpne landskap man kan boltre seg i og utvide. Hvor et tre fra et område helt fint kan plantes i et annet, så lenge man har kunnskap om hvor det kommer fra og hva det trenger for å blomstre».

Albumet er produsert av Malin i samarbeid med co-produsent Stian Jørgen Sveen. Bandet som har spilt på plata består av ingen ringere enn Olaf Olsen (Big Bang, Todd Terje & the Olsens, Band of Gold), Tor Egil Kreken (Darling West, Odd Nordstoga, Marit Larsen) og Nikolai Grasaasen (Morten Abel, Bendik Brænne).

I tillegg bidrar
Anne Marit Bergheim (Katzenjammer): harmonier og trekkspill.
Mari Kreken (Darling West, Marit Larsen): harmonier og munnspill.
Stian Jørgen Sveen: harmonier og diverse gitarer.
Bendik Brænne: Saksofoner.
Tore Blestrud: Pedal steel.
Marcus Forsgren: harmonier og raagini.

Plata er tracket og mikset av Marcus Forsgren i STUDIO PARADISO, og mastret av Christian Obermayer (Strype Audio

Malin Pettersen restarter karrieren – dette er del 2

http://gaffa.no/artikkel/127615/en-overbevisende-solodebut/

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook