Jonas Ledang + support Ragna Olsen – utsolgt

Lørdag 02. november kl. 21.00 kr. 220,-

https://moskus.hoopla.no/sales

Jonas Ledang har de siste årene gjort seg bemerket med sin særegne stemme og meloditeft. Rockepoesi med røtter fra den amerikanske vestkysten på 70-tallet får en moderne vri i hans låtunivers. 23-åringen fra Skage i Namdalen er ikke bare enda en rockeartist fra trønderlag, men en kunstner med lyrisk overskudd og et øre for gode popmelodier. Ved å blande de eldre inspirasjonskildene med mer moderne lyder og hooks er han godt på vei til å skape sitt eget unike uttrykk i veiskille mellom det nostalgiske og det nyskapende.
Hans to konserter på bransjefestivalen Trondheim Calling i 2019 ble trukket fram av GAFFA Norge som et av høydepunktene under festivalen og høstet strålende anmeldelser hos Adresseavisen, Under Dusken og Evig Lyttar. Debutalbumet ferdigstilles i disse dager i Øra Studio med produsent Kristoffer Hylland Skogheim og gis ut på kremlabelet Øra Fonogram på nyåret. Det meldes om meget gode sjanser for å få høre Jonas og bandet teste ut nytt materialet fra den kommende plata på konsert i høst.
Facebook: www.facebook.com/jonasledang Instagram: https://www.instagram.com/jrledang Spotify: https://spoti.fi/2MpPUGy
«Hey hey, my my, rock and roll can never die. Jonas Ledang har tatt Neil Young på ordet og holder rocketradisjonen i live.» – GAFFA Norge «Låter som gir assosiasjoner til Jackson Browne og Tom Petty, må være gode låter. Ledang har dessuten såpass med særpreg at musikken blir hans egen, uansett.» – Adresseavisen «Musikeren fra Skage i Namdalen er noe av en musikalsk kameleon, som hele tiden pusher grensene for seg selv og sitt musikalske virke. Og det er det som gjør ham til en av våre mest spennende artister.» – Namdalsavisa «Et veldig godt eksempel på hvordan artister nå drar sjangeren videre med nye lyder, samtidig tydelige americana-referanser. En ny favoritt for meg.» – Malin Pettersen, NRK P13 Support: Ragna Olsen Singer-songwriter. Melodiøs poprock. Fantastisk låtskriver, høy gåsehudfaktor. Soundcloud: https://soundcloud.com/ragnaolsen Facebook: www.facebook.com/ragnaolsenmusic

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook