Johan Berggren m/band- support JONAS lør. 8. feb kl. 21.00

  1. anuar slapp 26 – årige Johan Berggren albumet ”Lilyhamericana”, dette er hans andre album og Johan synger denne gang på norsk.

Dagbladet ga Berggren en helside og terningkast 5, og ropte ut ”Gi plass til en ny country- Americana-stjerne” :

https://www.dagbladet.no/kultur/glitrende-americana-pa-norsk/71992012

Johan er med sine 26 år utpekt av kritikerene som en ny Bjella, og nevnt i samme åndedrag som John Prine og Stein Ove Berg. Stavanger Aftenblad mener han har gitt ut ”en av de beste norske albumene”.

https://www.aftenbladet.no/kultur/i/zG3Kmw/en-av-arets-beste-norske-plater-er-allerede-her

Vi synes selvsagt at det er moro at Johan, som representerer morgendagens låtskrivere, skriver på morsmålet, og gjør det så inderlig godt. Det lover så godt for framtiden.

Johan og bandet skal ut og spille i hele år. De ble akkurat huket inn for å åpne «Interstate 20», den årlige store internasjonale Americanafestivalen på Vulkan

Omtrent nøyaktig ett år etter debutplata er Johan Berggren fra Jørstadmoen ute med oppfølgeren ”Lilyhamericana”. Denne gangen på morsmålet. Med låter om seine kvelder, tomme glass og flammer som ikke lenger vil ha noe mer med deg å gjøre tar han deg med på ei fuktig reise gjennom en urban, men bygdefødt visesangers liv.

I april tok Berggren med seg en gitar og en idé om ei skive til en gudsforlatt gård i Greeneville, Tennessee. Med vindu ut mot the Smoky Mountains skreiv han låtene som resulterte i Lilyhamericana. To måneder seinere kom han tilbake til Oslo og tok med seg bandet rett til Velvet Recordings for å spille inn plata.

Singelen ”Hjerter som aldri brant” som kommer 29. november er første og eneste smakebit før resten av plata slippes 3. januar med releasekonsert på John Dee samme dag.

Fra forrige album: “Johan Berggren debuterer med For Now I’m Good Right Here, og du store americanagud for en plate det har blitt! Dette er en av de mest imponerende debuter jeg har fått servert på det jeg kan huske” låter det av musikkbloggen Dust Of Daylights anmeldelse av Berggrens debutalbum. Americana og indiefolk-artisten JONAS spiller support for Johan Berggren

Med inspirasjon fra americana og indiefolk skaper Jonas Brekke et univers som tar publikum med på en følsom reise. Han bemerker seg med sin særegne stemme, gode tilstedeværelse og formidlingsevne.

Jonas slapp sin debut singel «Tell me why» i mars og EP’n «HOME» i august 2019.

Support:

Jonas har allerede høstet gode omtaler i innland og utland. Supportkonserten for Courtney Marie Andrews, og hans konsert for Trondheim Bluesklubb i september har gitt gode lovord om at 2020 blir er fantastisk år for JONAS.

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook