Tonje Halbjørhus- support Lehn/Breistrand)

Tors. 17. okt. kl. 21.00 kr. 200,-

Foto: Julie Marie Naglestad
TONJE HALBJØRHUS (DUO) Med el-gitar, mandolin og ærlige tekster på hallingdialekt skaper Tonje Halbjørhus et musikalsk uttrykk i krysningspunktet mellom folk, visepop og americana. I mars ga hun ut albumet «Etter Stjernene» til strålende kritikker. Dagbladet ga plata terningkast 5 og skrev: «Om det finnes noen som helst rettferdighet i dette landet bør hun med dette rykke opp til elitedivisjonen».
Tonjes faste gitarist er vossing Bjørnar Brandseth, en strengemester av rang og omtalt som Norges Buddy Miller.
Support: Lohn | Breistrand
Anne Stine Lohn skriver musikk i skjæringspunktet mellom visepop og americana. Med sterke og nære tekster om folk og byen vi bor i, tar hun oss med ned i dypet og formidler historier det er verdt å lytte til.
Kim Olve Breistrand flyter mellom rockebasert country og visesang med en rett-fram-het som kan minne om både Ryan Adams og årgangs Jackson Browne. Kim Olve albumdebutterte i 2016 med plata Kalde Kyss.
Trioen er komplett med instrumentalist Lars Erik Brustad Melhus og spiller et lite knippe låter før Tonje Halbjørhus går på scenen.»

Joshua Ray Walker (US)

Man. 14. okt. kl. 21.00 kr. 240,

Billetter: https://moskus.hoopla.no/sales

Av og til dukker det opp noen fantastiske talenter, som vi klarer å få oppover til byen Joshua er en av de. Albumet som kom i år har mange perler. bl.a denne: http://www.joshuaraywalker.com/music

Han kom med sin første fullengder sommeren 2018, og for en debut!

The Rolling stone sin artikkel er jo også fin å lese: https://www.savingcountrymusic.com/album-review-joshua-ray-walkers-wish-you-were-here/

http://www.joshuaraywalker.com/bio

En kveld med Tore Renberg

Fredag 26. sept. kl. 21.00 kr. 325,- (Utsolgt)

JUNO lør. 21 sept kl. 21.00

https://moskus.hoopla.no/sales/3808980189

JUNO er et ungt band med utspring fra den velrenommerte jazzlinja i Trondheim. De har allerede rukket å etablere seg som et solid live band innenfor den norske musikkscenen. Dansbare grooves og kompleks rytmikk møter melodiøse refreng og eksperimentelt tonespråk med rap og fengslende improvisasjon.

Den uvanlige besetningen med to vokalister, tenorsaksofon, kontrabass og trommer gir musikken et umiskjennelig og karakteristisk preg.

Til tross for sin korte levetid har bandet allerede rukket å spille på steder som Edinburgh Jazz & Blues Festival, Chris Beetles Gallery i London, Vinterjazz i Århus, samt Bylarm, Trondheim Calling, Kongsberg Jazzfestival og Moldejazz her hjemme i Norge.

Høsten 2017 var de også plukket ut til å være med på Oslo Jazzfestivals «Nordic Showcase».

I det JUNO debuterte med singelen «Mike» januar 2019, var bandet allerede et av landets mest ettertraktede liveband. Mye tyder på at 2019 blir JUNOs år, med nye singelslipp og ikke minst det etterlengtede debutalbumet produsert av Kristoffer Lo – (Highasakite, PELbO, m.m.)

Bilde: Markus Nymo Foss

Subshine + William Hut (akustisk)

Lørdag 14. september https://moskus.hoopla.no/sales

Courtney Marie Andrews

Mandag 02. sept kl. 21.00 /utsolgt

Unganisha trs. 20. aug.

En eksperimentell fremtid med en tradisjonell bakgrunn! Unganisha er et musikalsk møte mellom en tradisjonsmusiker fra Kenya – Labdi Ommes (Orutu og vokal) – og en eksperimentell elektronisk kustner fra Norge – Bernt Isak Wærstad (elektronikk). De er kontinuerlig på jakt etter nye fusjoner av øst-afrikansk musikk, vestlig kunstmusikk og elektronisk klubbmusikk. Bruddstykker fra to kulturer brukes som byggeklosser til å skape en ny, kulturelt resyntetisert og personlig form for musikk!
Lenker Facebook: https://www.facebook.com/unganishamusic Spotify: https://spoti.fi/2Y6o9ay Soundcloud: https://soundcloud.com/unganisha Kontakt unganisha.music@gmail.com
Bakgrunn
Historien til Unganisha startet i Nairobi i 2016 da de to musikerene møttes for første gang på den kulturelle hotspot’en The Alchemist. Det var kanskje ikke de mest naturlige

Klubbpstereo: The Switch

Torsdag, fredag og lørdag 15-17 august kl. 23.15 Kr 150,- (100,- med pstereobånd)

Pat Ready & The Longtime Goners (US) ons. 21. august kl. 21.00

Ny lysende stjerne i country-verden. Ble av prestisjetunge Rolling Stone kåret til en av de 10 artistene du skulle se opp for i 2018, og endelig kommer han over til Skandinavia. Moskus er selvfølgelig på turneplanen! Pat er opprinnelig fra New orleans, men har som så mange andre flyttet til mekkaet Nashville.
https://www.rollingstone.com/music/music-country-lists/10-new-country-artists-you-need-to-know-february-2018-202324/pat-reedy-202396/
https://www.facebook.com/watch/?v=2057980634511863

The Reputations (US) ons. 12 juni kl. 21.00 kr.250,-

Superband, på sitt første besøk i Norge: 6 stk på scenen!
The Reputations kommer i fra den kokende musikkgryta i Austin, Texas. Men med tanke på musikken de spiller, er det en plass de har siktet innstilt på, og det er Memphis, Tennessee.
At bandets andre album ble spilt inn i Memphis falt derfor helt naturlig, innspilt i legendariske Ardent studios. Med seg i studio hadde de Jody Stephens fra det legendariske bandet Big Star. De flørter som Big Star med 60 tallets sound, men samtidig låter det nåtid.
Eller som Austin Monthly sier: The Reputations have crafted a rare, real rockroll record informed by the work of Big Star og Blondie.
Facebook