Johan Berggren lør 09 mars kl. 21.00 kr. 150,-

KJØP BILLETTER HER:

JOHAN BERGGREN (foto: Ali Njie)
“Johan Berggren debuterer med For Now I’m Good Right Here, og
du store americanagud for en plate det har blitt! Dette er en av de
mest imponerende debuter jeg har fått servert på det jeg kan
huske” låter det av musikkbloggen Dust Of Daylights anmeldelse
av Berggrens debutalbum.
Etter å ha tilbragt et halvår i Nashville for inspirasjon er den nå
Oslo-baserte artisten klar for å vise fram innsatsen han har lagt
ned. Med et knippe låter dro han opp i Brygga Studio for å spille
inn plata med Alexander Pettersen(Ida Jenshus, The South m. fl)
som produsent. Til våren drar han atter en gang over dammen for
et lengre opphold, så kanskje vi allerede til høsten kan vente oss
en oppfølger.
Anmeldelsen av ”For Now I’m Good Right Here” kan leses her:
https://www.musikkbloggen.no/2018/11/johan-berggren-for-nowim-good-right-here/

”For Now I’m Good Right Here” kan høres her:

T16RpmTT-Sq4ye4uErjsw

Med seg til Moskus tar Berggren med seg fullt band, ”Innflytterne”,
bestående av Christoffer Karlsrud Dahl, Saul Njie og Thorleiv
Bratval

The National Reserve fre 01. mars kl. 21.00 (utsolgt)

Devon Gilfillian m/band søn 17. feb kl. 20.00 (utsolgt)

OBS, merk tiden. Konsertstart 20.00
Devon Gilfillians musikk er nesten sin egen sjanger. Han har lært av soul-mestere som Al Green og Ray Charles, men er også påvirket av klassisk rock, blues, moderne r & b og mye mer. Det er melodisk og funky, forankret i tradisjonen og samtidig som han ser framover. Devon Gilfillian er en artist av klasse og integritet og han spås en strålende fremtid.

Devon Gilfillian vokste opp i en musikalsk familie og har sunget så lenge han kan huske. Da han var 14, hentet han den elektriske gitaren og dykket dypt i musikkhistorien. Han lyttet og lærte ; klassisk rock, soul, r & b og blues. Han absorberte og fordøyde og hentet inspirasjon her og der. Hans egen musikk kom ut som swampy og funky med en fot i det tradisjonelle. Men han er definitivt ingen retro wannabe. Devon Gilfillian er nåtid.

Gilfillian flyttet til Nashville, og i 2016 kom hans første EP. Det følgende året ble han signert av Capitol Records og så langt har det vært noen utsøkte singler, den siste «Winter Wonderland». I løpet av året har han vært på turné og jobbet i studio. I tillegg har han vært sterkt engasjert i det amerikanske valget og kampanjen Truth Is Not An Option.

2019 synes å være å være året det tar av for Devon Gillfillian. Vi er utrolig glade for han han i februar tar seg tid til å komme til Skandinavia!

https://www.devongmusic.com/

Trond Wiger fre 15. feb. kl. 21.00 (utsolgt)

I tjue år har Trond Wiger fascinert oss med sine lyrisk krumspring, slepne teknikk og politiske perspektiver. Gjennom GODE ORD DØR SIST har han og Erik Bruset fanget et nasjonalt publikum med dybde og troverdighet, karakteristikker som også følger Tronds varierte solokarriere. Han har stått alene på teaterscener og fortalt sin personlige historie, deltatt i utallige konsertprosjekter, vært fylkeskunstner og en naturlig samarbeidspartner med artister innenfor mange sjangere. Spennet i talentet er noe av det som ustanselig imponerer, men mer enn noe er det rett og slett det faktum at mannen er dødsrå på mikrofonen som stadig trekker folk inn i hans lekestue. Han var personlig, følsom, underfundig og poetisk allerede i en tid da norske rappere bare var tøffe. I 2019 er tekstene mer aktuelle enn noen gang. Alene på scenen og mer nedtonet enn vi er vant til å se han, kommer tekstene fram i en grad som får både svorne fans og han selv til å se dem i nytt lys.
I 2019 er Wiger aktuell med nytt album og denne kvelden feirer vi Dåpen som er første singel derfra.

Polkabjørn & Heine Kleine ons 14. feb kl. 21.00 kr. 220,-

KJØP BILLETTER HER:

Verdens beste trekkspill- og jodleduo gjester Moskus Bar 13 februar.
Makan til duo har du ikke hørt. Dette er moro,kvalitet, høy underholdningsfaktor. De har varma opp for AHA på europaturne, Bjørn har jodlet live før storkamp i WM i snooker, de er verdenstjerner! Ikke gå glipp av dette om du har mulighet.

Stryk snippskjorten, legg buksen i press og gjør deg videre beredt til en makeløs festaften med glede, sang, kos, tårer og tabubelagt skam.

Er du svak for mellomkrigssvisker og undergangsmusikk fra fhirty-tallet, da kan du i overspent eksaltasjon lengte mot denne tildragelsen.

Kast dine bekymringer, din skyldfølelse og alle vonde tanker over bord, og bli med på en heidundrende forestilling med trekkspill og allsang.

Moskus Bar altså, onsdag 13 februar. Hvem vet, kanskje det er din tur til å finne en ny bestevenn på konsert med Polkabjørn & Kleine Heine.

Jonas Skybakmoen 9 feb kl. 18.00 (ledige billetter) og 21.00 (Utsolgt)

KJØP BILLETTER HER:

Konsertbillettene til den først konserten ble revet bort i løpet av ei helg, så her har de som glapp den første konserten, sjanse på ny kl. 18.00:

Jonas Skybakmoen slipper sitt aller første soloalbum – og feirer med konsert på Moskus!

Skybakmoen, som i en årrekke har gjort seg bemerket som låtskriver og frontfigur i Johndoe, kommer til til hjembyen med ei personlig og energisk popplate i bagasjen.

«Det luktet storhet av Jonas Skybakmoens solodebut på scenen», skrev Adresseavisen da han fremførte tidlige versjoner av de nye sangene under Trondheim Calling i fjor.

Låtene er mer eller mindre direkte inspirert av boligfeltet der Skybakmoen vokste opp sør for Trondheim sentrum. Han stjeler fra både 80-tallspop og Skippysenteret. Og konserten blir garantert en svett opplevelse.

Vi gleder oss!

Paal Flaata fre. 8 feb kl. 21.00 (utsolgt)

Trondheim Calling tors 31.01 – lør 02.02

billetter på Trondheimcalling.no

Aaron Lee Tasjan trio (US) fre 25. jan kl. 21.00 kr. 350,- (utsolgt)

Chance McCoy tors 24.jan kl. 21.00 (utsolgt)

Facebook