JUNO lør. 21 sept kl. 21.00

https://moskus.hoopla.no/sales/3808980189

JUNO er et ungt band med utspring fra den velrenommerte jazzlinja i Trondheim. De har allerede rukket å etablere seg som et solid live band innenfor den norske musikkscenen. Dansbare grooves og kompleks rytmikk møter melodiøse refreng og eksperimentelt tonespråk med rap og fengslende improvisasjon.

Den uvanlige besetningen med to vokalister, tenorsaksofon, kontrabass og trommer gir musikken et umiskjennelig og karakteristisk preg.

Til tross for sin korte levetid har bandet allerede rukket å spille på steder som Edinburgh Jazz & Blues Festival, Chris Beetles Gallery i London, Vinterjazz i Århus, samt Bylarm, Trondheim Calling, Kongsberg Jazzfestival og Moldejazz her hjemme i Norge.

Høsten 2017 var de også plukket ut til å være med på Oslo Jazzfestivals «Nordic Showcase».

I det JUNO debuterte med singelen «Mike» januar 2019, var bandet allerede et av landets mest ettertraktede liveband. Mye tyder på at 2019 blir JUNOs år, med nye singelslipp og ikke minst det etterlengtede debutalbumet produsert av Kristoffer Lo – (Highasakite, PELbO, m.m.)

Bilde: Markus Nymo Foss

Subshine + William Hut (akustisk)

Lørdag 14. september https://moskus.hoopla.no/sales

Courtney Marie Andrews

Mandag 02. sept kl. 21.00 /utsolgt

Unganisha trs. 20. aug.

En eksperimentell fremtid med en tradisjonell bakgrunn! Unganisha er et musikalsk møte mellom en tradisjonsmusiker fra Kenya – Labdi Ommes (Orutu og vokal) – og en eksperimentell elektronisk kustner fra Norge – Bernt Isak Wærstad (elektronikk). De er kontinuerlig på jakt etter nye fusjoner av øst-afrikansk musikk, vestlig kunstmusikk og elektronisk klubbmusikk. Bruddstykker fra to kulturer brukes som byggeklosser til å skape en ny, kulturelt resyntetisert og personlig form for musikk!
Lenker Facebook: https://www.facebook.com/unganishamusic Spotify: https://spoti.fi/2Y6o9ay Soundcloud: https://soundcloud.com/unganisha Kontakt unganisha.music@gmail.com
Bakgrunn
Historien til Unganisha startet i Nairobi i 2016 da de to musikerene møttes for første gang på den kulturelle hotspot’en The Alchemist. Det var kanskje ikke de mest naturlige

Klubbpstereo: The Switch

Torsdag, fredag og lørdag 15-17 august kl. 23.15 Kr 150,- (100,- med pstereobånd)

Pat Ready & The Longtime Goners (US) ons. 21. august kl. 21.00

Ny lysende stjerne i country-verden. Ble av prestisjetunge Rolling Stone kåret til en av de 10 artistene du skulle se opp for i 2018, og endelig kommer han over til Skandinavia. Moskus er selvfølgelig på turneplanen! Pat er opprinnelig fra New orleans, men har som så mange andre flyttet til mekkaet Nashville.
https://www.rollingstone.com/music/music-country-lists/10-new-country-artists-you-need-to-know-february-2018-202324/pat-reedy-202396/
https://www.facebook.com/watch/?v=2057980634511863

The Reputations (US) ons. 12 juni kl. 21.00 kr.250,-

Superband, på sitt første besøk i Norge: 6 stk på scenen!
The Reputations kommer i fra den kokende musikkgryta i Austin, Texas. Men med tanke på musikken de spiller, er det en plass de har siktet innstilt på, og det er Memphis, Tennessee.
At bandets andre album ble spilt inn i Memphis falt derfor helt naturlig, innspilt i legendariske Ardent studios. Med seg i studio hadde de Jody Stephens fra det legendariske bandet Big Star. De flørter som Big Star med 60 tallets sound, men samtidig låter det nåtid.
Eller som Austin Monthly sier: The Reputations have crafted a rare, real rockroll record informed by the work of Big Star og Blondie.

Susanna & David Wallumrød

Lørdag 01. juni kl. 21.00 Billetter på moskus.hoopla.no/sales

SUSANNA & DAVID WALLUMRØD
…er søskenbarn og har spilt sammen nå og da gjennom oppveksten og tenårene. De hadde et band sammen som aldri forlot øvingsrommet, og spilte én sagnomsust konsert som duo på Mono i Oslo tidlig på 2000-tallet.
Etter mange år, albumutgivelser og konserter for begge – David som en av Norges mest brukte keyboardister med artister som Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga og Knut Reiersrud og egne band som Spirit In The Dark, og Susanna som artist med egne prosjekter (tidligere Susanna and the Magical Orchestra, nå kun som Susanna), har de endelig kommet sammen igjen.
De spiller en drøss favorittlåter av Leonard Cohen, Joni Mitchell, Emmylou Harris og Tom Waits + noen overraskelser i duo-format, Fender Rhodes og vokal.

Balkan Brasserie lør. 25. mai kl. 21.00 (utsolgt)

Bilde: Arne Hauge

Balkansk brasstradisjon, også kalt «Truba» (trompet) med elementer fra romanikulturen og trad. Melodier fra Hellas i sør til Russland i nord. Det er dansbart og det er suggererende. Fra det kjappe og energiske til det dramatisk mollstemte. Dette er musikk for livet; fra bryllup til begravelser; fra vogge til grav. Det er vilt og vakkert, sårt og samtidig rått og til tider ganske enestående. Det er livet!
Musikere: Anne Fossen- vokal Jovan Pavlovic- trekkspill & vokal Sturla Hauge Nilsen- trompet Morten Schrøder- trompet Elisabeth Fossan-tenorhorn Christian Aftret Eriksen- tenorhorn Steffen Granly- sousafon Stian Lundberg- trommer

Sneaky bones (US) ons. 22. mai kl. 21.00(utsolgt)

Sneaky Bones fra Seattle, dro til med kanskje høsten 2017 feteste konsert på Moskus. De er på Skandinavia-turne i vår, og vi klarte å få lurt inn en dag i Trondheim, på Moskus i en tett turne. Denne trioen leverer hver gang.
Her vil nok billettene gå unna. De har mange fans i byen etterhvert.

http://www.sneakybones.com/

Sneaky Bones is the brainchild of Matthew Bean, a Seattle-based multi-instrumentalist, songwriter, producer, and all-around giant. With the help of a talented rotating cast of collaborators, Bean has been slowly carving his folk vision into the textures of genre land. Warm acoustic instruments, heavy pedal steel, and lucid leads are the well-worn handle on Bean’s sharpest tool – his striking melodic, harmonic, and lyrical sensibilities.

Facebook