Hannah Aldridge (US) ons 28 feb kl. 21.00 kr. 220,-

KJØP BILLETTER HER:

Hannah Aldridge er en ung og talentfull artist fra de amerikanske sørstatene. 30-åringen har sangene, er i besittelse av en flott stemme og kan trygt sies å være tungt arvelig belastet. Hennes far, Walt Aldridge, er en Muscle Shoals-legende med lang fartstid i Fame Recording Studio og dessuten en høyt respektert Nashville-låtskriver, musiker og produsent.

Hannah er oppvokst i Nashville og Muscle Shoals, to musikkmekkaer med rike tradisjoner. I ungdomsårene øvde hun iherdig med mål om å bli klassisk pianist. Hun begynte først å skrive egne låter da hun som 21-årig lydteknikerstudent meldte seg på et låtskrivingskurs som valgfag.

Debutalbumet Razor Wire høstet lovord fra en rimelig enstemmig kritikerskare. Stilmessig anvendes gjerne uttrykket dark Americana, men sporene til countrysoulen som stammer fra hjembyen er tydelige. Jason Isbell som også har tilhørighet i Alabama/Tennessee-traktene medvirker på platen sammen med sitt band The 400 Unit.

Og med det nye, etterlengtede albumet »Gold Rush« vil vi gjerne sagt at hun nå har tatt steget opp på tronen som Muschle Shoals egen Americana-dronning. Hun viser seg som en musikalsk søster av Jason Isbell. 

Den umiskjennelige southern soul-nerven som var så tydelig på «Razor Wire” finnes også “Gold Rush”, men har blitt spisset med en rock-edge som får de ti sporene til å gnistre og sprake av energi, svette og vilje. En stolt og kompromissløs holdning gjennomsyrer hele albumet. Hannah Aldridge gjorde et jævla bra album og hun VET det. Take it or leave it!


No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook