Erlend Ropstad kl. 20.00 kr. 250,- (Konserten er ned på Avant Garden)

erlend ropstad

For en fyr, sist så blåste han oss overende på Trondheim Calling, på en effektiv halvtime leverte han så det holdt, og fikk oss lyst til å høre mere, mye mere

Samarbeidskonsert med Avant Garden og Moskus. Konserten er i salen nede. En flott blackbox for de som ikke ennå har vært der.

Erlend Ropstad fra det blide Sørlandet har vært i bildet lenge, men det var først når han begynte å synge på norsk at karrieren virkelig skjøt fart. Sammen med bandet leverer han fantastiske konsertopplevelser, fra det helt vare og sarte, til det intense og energiske. Nå er han klar med ny plate, og anmeldere landet over har gått amok i femmere og seksere på terningen. Vel fortjent, spør du oss.

Erlend Ropstad spiller med en unik tilstedeværelse. De store festivalene, som for eksempel Øya, har sikret seg ham til sommeren, men først blir det konsert på Teaterhuset Avant Garden!

Se mer på www.erlendropstad.com

Her kan du lese noen av sitatene fra anmeldernes mottakelse av plata «Det beste vi får til»:

«I et Olav Angell-dikt fra 1984 heter det: I dag er isen usikker / i dag skal jeg gå på is. Det er nettopp det Erlend Ropstad har gjort. Og jammen er han så god at jeg nesten tror han kan gå på vannet også.»
Klassekampen

«Jeg legger hue på blokka og utfordrer hvemsomhelst til å nevne ei mer heilstøpt norskspråklig plate, noensinne. Jeg har leita gjennom både over- og underbevisstheten. Finner ingen.»
Panorama.no

«Om dette er det beste Erlend Ropstad får til har han ingenting å være flau over. Snarere stolt.»
VG

«Er dette gjennombruddet?»
Adresseavisen

«Erlend Ropstad var en stund antatt å være nok en ung mann med kassegitar. Han ble nominert i viseklassen til Spellemannprisen og sånt. «Det beste vi får til» er noe helt annet. Og dessuten litt av hvert. Her er skurrende pop, pianoballader, og noen sanger med mørke synthstemninger som forsterker den fortettede stemningen.»
Dagsavisen

«Vi har Erlend Øye, Erlend Bratland, Erlend Mogård Larsen (han hadde også et band). Greit nok. Men Erlend Ropstad er Norges beste Erlend. Ja, verdens beste, vil jeg si. Sterk femmer, dette.»
ITromsø

«Det er vanskelig å tro at Erlend Ropstad kan lage bedre plater enn dette. Han kan godt komme til å gjøre det likevel.»
Fædrelandsvennen

«Han fortjener et solid gjennombrudd for denne.»
Sunnmørsposten

9/10«Det er helheten Ropstad presenterer, samspillet mellom vokal og instrument, og balansen mellom tekst og melodi som hever kvaliteten fra en flink musiker til en nødvendig artist.»
Hissig.no

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook