Ny dato//DWYBO nordicanafestival 14 og 15 mai(utsolgt)

Pga Covid 19, måtte vi avlyse festivalen i januar. Nye datoer i mai

Die With Your Boots On (DWYBO) begynte som et klubbkonsept i Oslo hos noen DJ-er som ikke var DJs, men som hadde lyst til å spille og formidle countrymusikk. 8 år senere er DWYBO blitt både bookingselskap og plateselskap, som jobber med noen av de mest toneangivende og vellykkede artistene på den etter hvert svært mye omtalte nordicana-scenen.
Etter en svært vellykket labelkveld på Moskus under Trondheim Calling 2020, der henholdsvis Malin Pettersen, Signe Marie Rustad og The Northern Belle spilte, kom ideen om en egen DWYBO-festival. De nevnte artistene har etter mange besøk bygd seg opp et publikum i Trondheim og en entusiasme hos ansatte og gjester på Moskus. En DWYBO-festival vil også inkludere de DWYBO-relaterte bandene Silver Lining, Lucky Lips og Louien. En voldsomt sterk lineup, som virkelig viser bredden i norsk americana.
Fredag: Malin, Signe, Louien Lørdag: The Northern Belle, Silver og Lucky
Mens selve konsertene vil foregå på Trykkeriet, som har bedre kapasitet, så vil gutta bak Die With Your Boots On spille skiver på Moskus både fredag og lørdag.

No Comments Yet

Comments are closed.

Facebook